duminică, 11 octombrie 2009

La prezentu-i "mare", MARE VIITOR !



Dupa saptamana de vis a sportului romanesc, in care echipa de spada masculin a Romaniei si echipa echipa constanteana de handbal masculin au repurtat victorii stralicite, cu rasturnari nesperate si spectaculoase de scor, a urmat un weekend de cosmar pentru suporterii romani, tocmai din partea sportului cel mai indragit si cu rezultate remarcabile de-a lungul anilor...

Seria de trei infrangeri ale nationalelor de fotbal ale Romaniei ne-a demonstrat ca suntem consecventi. Din pacate, in MEDIOCRITATE.

Cu exceptia nationalei Serbiei, mostenitoare a bogatei traditii in fotbal a blocului iugoslav, celelalte infrangeri au venit din partea unor echipe pe care odata le ironizam ca fiind de "amatori" sau "bucatari". Am luat bataie fara drept de apel la Nationala lui Lucescu Jr., mai rau decat daca nu ne-am fi prezentat. Si ma apuca disperarea cand ma gandesc ca a fost adus antrenor pentru reconstructia echipei.

Observand cum se misca Nationala, stau si ma gandesc daca Lucescu Jr. e in stare. Si, daca este, sa presupun, cu ce va face reconstructia? Cu "tineret-sperantele", ciuca batailor de azi?

Un comentariu: